A gyönyörű haj titka: disznószőr hajkefe

Odafigyelsz arra, hogy minőségi hajápoló termékekkel, megfelelően ápold a hajadat, de még mindig akadnak töredezett hajszálaid, és fogalmad sincs arról, hogy mi okozhatja? Valószínűleg az az oka, hogy fémből, műanyagból vagy fából készült fésűt használsz a disznószőr hajkefe helyett. Pedig ha egyszer kipróbálod, biztos, hogy soha többé nem akarsz mást használni!

A mágikus disznószőr hajkefe

Vékonyszálú, zsírosodásra és lelapulásra hajlamos hajnál kifejezetten ajánlott a disznószőr hajkefe használata, de azok is tapasztalhatják ennek a kefének az előnyeit, akik más hajtípussal rendelkeznek.

A természetes alapanyagokból készült kefe sokkal kíméletesebben bánik a hajjal, mint a szintetikus változatok, ezért kevésbé lesz töredezett, illetve kevesebb hajszálat veszítesz fésülködés közben. Képes eltávolítani a szennyeződéseket, koszt és felesleges zsírt a hajad felületéről, ezáltal sokkal tisztább lesz. A hajnövekedés is elősegíti, mivel használat során stimulálod vele a fejbőrt és a vörösvérsejteket. Az eredmény sokkal ragyogóbb és fényesebb lesz, mivel a fejbőrben keletkező természetes olajok felszabadulását is fokozza.

Arról nem is beszélve, hogy fésülködés közben olyan érzésed lesz, mintha gyengéden masszíroznák fejbőrödet!

Egy dolog van, amire figyelned kell, ez pedig nem más, minthogy mindig száraz hajon használd, mivel a nedves haj nagyon sérülékeny, könnyen törik. Hajmosás után először egy sima fa fésűvel óvatosan fésüld át hajadat, szárítsd meg, majd ezt követően használd a disznószőr hajkefét.

Már az első használat után is érezni fogod hajadon a változást, rendszeres használatával pedig látványos eredményt érhetsz el.

Ha egyszer kipróbálod, biztosan bele fogsz szeretni, mert…

  • Nem húzza, nem tépi a hajat
  • Megkönnyíti a fésülködést
  • Csökkenti a fésülködés okozta hajkárosodás mértékét
  • Gyengéd a hajhoz, nem kell félned a töredezett hajszálaktól
  • A hagyományos fésűkhöz képest a disznószőr hajkefe sokkal dúsabbá varázsolja hajadat
  • Segít a természetes zsírosodás csökkentésében
  • Elősegíti a természetes hajnövekedést

Ha megjött a kedved, és szívesen kipróbálnád, itt tudsz rendelni.


Oszd meg a cikket, ha tetszett!

Share on facebook
Share on google
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Természetes alapanyagok, mint a kókuszolaj, vagy a kamillavirág. Otthon, könnyedén elkészíthető kozmetikumok a fényes, dús hajért és a gyönyörű bőrért. 

A feliratkozással elfogadod az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Iratkozz fel hírlevelünkre és máris a Tiéd!

Scroll to Top