Az arcom, mint a márvány

A cím tartalma nem csalás, nem ámítás. Ritka tényleg azt az eredményt elérni, amit egy termékről mondanak és írnak. Meg kell tapasztalnunk, ki kell próbálnunk és csak úgy lehetünk a részesei.

Fiatal korban egyszerűbb odafigyelni a bőrünk táplálására, de az idősebb korosztálynak sem szabad elfelednie, hogy ők is lehetnek szépek, ápoltak és igényesek. A Beau Beauté PLACENTA maszkot teszteltük egy középkorú hölgyön. Hozzátenném, hogy gyakori rendszerességgel jár kozmetikushoz, odafigyel a bőre épségére viszont most valami teljesen mást tapasztalt. Meglepő fordulat következett az első használat után. Ezt az üzenetet kaptam: „Drágám, az arcom, mint a márvány!”.

A hidrogél technológiának köszönhetően a maszk jóval táplálóbb, mint más hasonló termékek. A proteinnek köszönhetőn intenzíven javítják a bőr rugalmasságát és láthatóan csökkentik a ráncokat. A bőrt rugalmassá es puhává teszi. Amit még visszajelzésként kaptunk, hogy nagyon kellemes hűsítő hatása volt, valamint másnap is lehetett érezni a hatását.

Számos környezeti hatásnak, szmognak, rendkívül gyors időjárás változásnak, felgyorsult életnek vagyunk kitéve. A mai világ már nem olyan, mint régen, viszont fontos, hogy soha ne feledkezzünk el magunkról és adjuk meg azt a néhány beauty percet a bőrünknek és a szervezetünknek. Ha egy gyors felfrissülésre van szükségünk a PLACENTA maszk remek választás, hiszen a használata egyszerű és kúraszerűen is alkalmazható.

Egy pár technikai tulajdonság: természetes hatóanyagok felhasználásával készült, festékmentes, parabén mentes, alkoholmentes és állatkísérletektől mentes. 10 féle orvosi gyógynövénykeverék összetevőjéből készült. Úgy gondoljuk, fontos az is, hogy a termék, amit használunk mennyi természetes anyagot tartalmaz. Ne tegyük ki még nagyobb kockázatnak a bőrünket.

És hogy mi fog ezután következni? A következő Beau Beauté PLACENTA maszk kosárba helyezése. Az említett, hölgy már az első kipróbálás után eldöntötte, hogy rendszeresíteni fogja a terméket és be fogja iktatni a napjaiba a heti használatot. Szuper dolog egy olyan termékkel dolgozni, aminek tényleg van eredménye és látjuk, hogy örömet okozhatunk vele.

Bízunk benne, hogy felkeltettük minden hölgy érdeklődését és adnak egy esélyt ennek a csodának.

Oszd meg a cikket, ha tetszett!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email