Szuper-intenzív sminktanácsadás

Szuper kinézet minden nap. Elég egyszer elsajátítanod a szükséges tudást, amely minden nap segítségedre lesz, hogy kihozd magadból a legjobb formádat és kihangsúlyozd a szépségedet.

A profi sminkhez nem kell profinak lenned!

Rengetegen vannak akik életükben először sminkelnek, mikor nálunk járnak, mégis könnyedén fel tudják venni a ritmust, csodás végeredmények születnek. Nőként, anyaként kevés idő marad magunkra, így ki kell hoznunk akár a reggeli pár perces készülődési rutinból a legjobbat, hogy utána büszkén nézzünk a tükörbe. Hiszen kinek van annyi ideje aludni, hogy a sötét karikáktól búcsút intsen? Elég egy kis korrektor és az üde kinézet garantált.

sminkelj workshop

Egy nap alatt megtanítunk a sminkelés alapjaira

Hogyan kezdjek neki? Milyen termékeket vásároljak? Milyen színek állnak jól nekem? Milyen eszközöket használjak a szép végeredmény érdekében? Hogyan emeljem ki arcom előnyös részeit és kendőzzem el a hibákat?

Hosszas bíbelődés után, pedig nem olyan a végeredmény amit Te elképzeltél. Nem könnyű, nem vagy ezzel egyedül.

A nap végére nem maradnak megválaszolatlan kérdések. Magabiztossá válsz, és minden alkalomra el tudod készíteni a megfelelő sminket.

Megtanítjuk neked, hogyan csináld, és hogyan kápráztass el mindenkit. Legyen szó a mindennapokról, különleges eseményekről, vagy egy esti randevúról.

Tehát akkor is neked való, ha soha életedben nem sminkeltél!

Együtt megtaláljuk, mi áll jól Neked

– Tudjuk, hogy nincs elég időd, ezért olyan tömör, praktikus, mégis maximálisan élvezhető tudásanyaggá gyúrtuk össze , hogy egy nap alatt mindent elsajátíthass és egész életedben elkísérjen. 

– Nincs több botrányos smink.  Megismered magad, az arcod és megtaláljuk a Te stílusod.

– Egy jó sminkkel éveket fiatalodhatsz, kiemeljük az előnyös részeidet.

– 20% elméleti és 80% gyakorlati tudást kapsz

sminkworkshop

A nap utolsó óráiban pedig megmutatjak, hogyan tudod gyönyörű nappali sminkedet alkalmi sminkké alakítani.

Hogyan is néz ki a tanácsadás?

Egy teljes nap, amely alatt megtanulsz egy számodra legelőnyösebb nappali sminket, azokat a színeket használva, amelyek kiemelik az adottságaidat.

Profiként átadjunk Neked minden tudásunkat

20% elmélet

Anyagok, eszközök, színek ismerete, bőrápolási alapismeretek. A szép smink, szép bőrrel kezdődik. A helyes alapozó színének kiválasztása, mitől lesz tartós a smink? Milyen színárnyalatokat válasszak? A tanfolyam délelőtti óráiban ezeket a pontokat érintjük.

Átnézzük mindenki neszeszerét! Kérlek hozd el az otthon megtalálható termékeidet, így ki tudjuk együtt választani, hogy mire van igazán szükséged.Elég a felesleges termékhalmozásból, biztosan már most is sok olyan termék lapul nálad, amelyet kitűnően tudsz alkalmazni.

80% gyakorlat

Mindenki megtanulja a nappali sminket, amely a legjobban kihangsúlyozza arca szépségeit, és segít elterelni a figyelmet azokról a részekről, amelyeket kevésbé szeret.

Olyan apró trükköket is megmutatunk, amellyel a reggeli készülődésed is rövidebbé válik, szebb és tartósabb lesz a végeredmény.

Végigveszünk mindent.
A nap végére teljesen képben leszel, mi áll jól Neked.

sminkelj workshop


Jelenleg az egyéni sminktanácsadás szolgáltatásunk elérhető, amennyiben ketten vagy többen jönnétek kérd egyedi ajánlatunkat!

AZ ÁR TARTALMAZZA A MUNKAFÜZETET, ILLETVE EGY ÁLTALUNK ÖSSZEÁLLITOTT BEAUTY BAG-ET!!
A jelentkezés az előleg befizetésével válig véglegessé.Lemondást 48 órán belül nem tudunk elfogadni, a tanfolyam díjának 50%át felszámoljuk.

NORMÁL WORKSHOP- BUDAPEST Érdeklődés emailben!

Helyszín:1077 Budapest,Wesselényi utca 30.

Várj, adunk még néhány extra bónuszt is

Early bird ajándék ecsetkészlet

Színtanácsadás

Fotó a nap végén

Fotózási tippek, tanácsadás

Utókövetés

Munkafüzet- jegyzETELÉsre

Facechart

Alap bőrápolási tanácsok

Ők lesznek a titkos fegyvereid

Craciun Eszter

Pályafutásom során, sokszor találkoztam olyan hölgyekkel, akik nem voltak elég magabiztosak, pedig csodálatos adottságokkal rendelkeztek, csupán nem tudták hogyan emeljék ki szépségüket. Ebben az egy napos képzésben én leszek a segitséged abban, hogy a nap végére minden kérdésed megválaszolásra kerüljön. 

Kovács Fanni Borbála

Sok esetben vendégeim nem is tudják, milyen nagy fegyver a kezükben egy szép smink elkésztési titkainak ismerete. Az öröm, amelyet vendégeim arcán látok, mikor elkészül a smink és tényleg szépnek, szexisnek és magabiztosnak érzik magukat a bőrükbe, ami motivált hogy létrehozzuk ezt a csoportos workshopot. Az, hogy minél több hölgynek a kezébe adhassuk a tudás, ami a reggeli pár perces rutin részévé válhat. 

sminktanfolyam

Jelentkezés a sminktanácsadásra

Töltsd ki az alábbi űrlapot és hamarosan fel fogjuk venni veled a kapcsolatot emailben vagy telefonon.

Az űrlap kitöltése még semmire nem kötelez. Csapjunk bele!

Gyakori kérdések

Minden eszközt és terméket biztosítunk számodra. Plusz lehetőségként elhozhatod az otthon használt sminktermékeidet, hogy közösen átnézzük, milyen termékeket tudsz jobban kihasználni. Amennyiben nem használsz sminktermékeket, az sem probléma, ne aggódj emiatt, pont azért van a workshop, hogy az alapoktól elkezdjünk és mindent megtanuljunk együtt, amelybe a megfelelő termékek kiválasztása is beletartozik.

Egyáltalán nem. Mindent megmutatunk az alapoktól, kiválasztjuk közösen a számodra tökéletes termékeket. Nálunk rengeteg termék lesz, amelyeket ki tudsz próbálni. Minden árkategóriában lesznek termékek, így mindenki megtalálhatja a legmegfelelőbb terméket.

NEM! Ez a tréning az alapokról indul, mindent megmutatunk, elmagyarázunk. Nincsenek rossz kérdések, vagy tabuk!

A workshopon ecseteket tudsz vásárolni, sminktermékeket pedig rendelni tudsz egy kedvezményes listaárból, amennyiben igényt tartasz rá, természetesen ebben is segítünk. Az ecsetek árát kizárólag készpénzzel tudod kiegyenlíteni.

A részvétel 50%-os előlegét kizárólag utalással tudod rendezni, a workshopon a maradék 50%-ot készpénzben, vagy szintén utalással tudod rendezni.

Több féle ajándékkártya között választhatsz. Kérjük írj nekünk, amennyiben ajándékba szeretnéd adni a workshopot.

Fentebb  találsz egy űrlapot. Ezt kitöltve, egy visszaigazoló emailt fogsz kapni, amelyben minden információt megtalálsz, hogy a tanfolyam előlegét hova tudod utalni, ezzel biztosítva a helyedet.
Az összeg beérkezése után, egy újabb emailt fogsz kapni a visszaigazolásról, majd egy utolsó emailt a workshop pontos részleteiről.
Amennyiben valahol elakadnál írj nekünk, vagy hívj a 06702932788-as telefonszámon.
Copyright © 2019 - 2020 BEAUTY FACTORY |
Adatkezelési tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek