No products in the cart.

Napsütés, Nyár, BB krém

Egész évben ezt várjuk, végre itt a jó idő beköszöntött a nyár. Irány ki a szabadba, vagy bárhova ami nem a munkahelyünk. Leolvad az alapozó nap végére, meleg van és csak szeretnénk természetesen smink nélkül is kápráztatni. Nem igaz? 🙂

Hál isten, én is épp olyan vagyok, akár csak Ti. Kell egy megoldás erre is, és kutatom a legjobbakat, mint mindig nagy erőkkel, hogy aztán mindannyian profitálhassunk belőle.

Mi lehet a megoldás?

Egy krém ami könnyű, elrejti a bőr hibáinkat, ad egy természetesen és egyenletes fedést. Anélkül, hogy nehéz, maszkszerű érzéssel párosulna, foltot hagyna a kedvesünk pólóján és reggel pepecselni kellene vele.

Tökéletes megoldás a lustálkodós, természet járós hétvégékre egy jó BB krém.

Mi az a BB krém? És mit kell róla tudnunk?

A rövidítés a “Blemish Balm” szavak kezdő betűiből áll, amit nagyjából úgy tudnánk lefordítani, hogy hiba elfedő krém.

Alapvetően bőrgyógyászok használták a pácienseiken, lézeres beavatkozás után, a nyomok elkendőzésére. Először az Ázsiai beauty világ kattant rá, majd szép fokozatosan az összes nagy márka kidobta saját termékét a kategóriában hiszen rengeteg pozitívumot tudhat magának.

Lássuk..

  • A legtöbb BB krém tartalmaz fényvédőt, így ténylegesen indokolt a nyári neszeszerünkben, hogy előkelő helyet foglaljon el.
  • Könnyed, friss, hidratált érzetet biztosít
  • “No make up” hatás
  • Jótékony hatások: a legtöbb termék már tartalmaz a bőrünk számára elengedhetetlen vitaminokat, hyaluron savval gondoskodik a bőrünk feszességéről, vagy az öregedés jelei ellen küzd.
  • Antioxidánsokkal regenerálja a bőrünket.

Hogyan alkalmazzuk?

Reggel arctisztítás után csak vigyük fel az arcunkra mint egy hidratáló krémet, a színpigmentek pedig gondoskodnak a fedésről, a krém pedig hidratál.

Ha nem vagytok  elégedettek a hatással és kicsit több kellene, egy kis korrektorral a szemek alatt garantált a friss és ragyogó arc. (Esetleg egy kis púderrel lehet a tartósságot elősegíteni.)

Alapvetően azért lehet csak egy pár árnyalatban kapni, mert a bőrünkön oxidálódik egy kis idő elteltével, így nem ütnek el az arcszínünktől, illetve a nyakunk bőrszínétől.

A szín választásnál arra figyeljünk, hogy ha rózsaszínesebb, vagy sárgásabb -e az alap tónusa a bőrünknek. Hiszen a termék ugyan oxidálódik, de a tónusát megtartja. A sötétebb bőrűek pedig értelem szerűen a világosabb árnyalatokkal bánjanak óvatosan, hiszen egy extrém világos krémmel már nem tud természetes hatást eredményezni.

Mit válasszak?

Hoztam nektek 4 terméket különböző bőrtípusra, hogy mindenki megtalálhassa a neki legideálisabbat.

Zsíros bőrre:

SMASHBOX CAMERA READY BB CREAM

A leglegleg!! Szélesebb a választék, már 7 árnyalatban elérhető. Ragyogó, tökéletes, hirdatált bőr egy pillanat alatt + SPF 35. A modellek titkos csoda fegyvere ez a kis tubus.

  • 1 : PUPA PROFESSIONAL BB CREAM +          PRIMER SPF20

Két árnyalatban érhető el. Kettő az 1 ber BB krém, és primer. Ha olvasnál bővebbenprimerekről az ITT teheted meg.

Egy lépésben harcol a bőrhibák ellen, hidratál, bázist alkot az alapozó számára.

Tartós egyenletes fedést ígér.

Száraz/ Érzékeny bőrre:

ESTÉE LAUDER DAYWEAR ANTI-OXIDANT BEAUTY BENEFIT CREME SPF35

Jelenleg 4 árnyalatban érhető el. Szabályozza a felszínre jutó olaj mennyiségét az arcbőrön, így hosszan tartó friss érzést és hidratáltságot biztosít.

Bőrtökéletesítő és szép összkép.

Normál/ Kombinált bőrre:

MISSHA PERFECT COVER BB CREAM SPF42

A BB krémek alapvetően először az Ázsia piacot hódították meg, és a sok tekintetben újító és a beauty világban élen járó Dél-Koreai BB krémek kezdték nagy iramban meghódítani a világot. Nem csoda, hogy a listában is szerepet kapott egy Koreai Beauty BB.

Kezdvező ár, viszonylag magas fedés, hidratáltság, egyenletesen eldolgozható.Sokan alapozó mellé, vagy alá is használják, vagy púderrel tökéletesítik.

Fontos kiemelni, hogy a BB krém nem alapozó. Ne várjuk tőle azokat a tulajdonságokat, amellyel egy alapozó bír.Inkább tekintsünk rá egy magasabb szintre lépett hidratáló arckrémként. Emiatt fontos, hogy olyat BB krémet válasszunk, amely megfelel a bőrtípusunknak.

Ennyit mára! Jó hétvégét Csajok!

Oszd meg a cikket, ha tetszett!

Share on facebook
Share on google
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Természetes alapanyagok, mint a kókuszolaj, vagy a kamillavirág. Otthon, könnyedén elkészíthető kozmetikumok a fényes, dús hajért és a gyönyörű bőrért. 

Olvasd el az Adatkezelési Tájékoztatóban az adatkezelés részleteit!

Scroll to Top