Fesztiválra készen-Hosszan tartó smink

Hamarosan nyakunkon a fesztivál szezon, amivel együtt jön a jó idő is és a legnagyobb ellensége a sminkeknek…az izzadás! Hát igen, sajnos ez az évszak nem feltétlenül a legjobb barátja a smink pártiaknak. De aggodalomra semmi ok, mert a hosszantartó smink segítségünkre lesz, hogy igazán fesztivál ready-k legyetek.

Mivel ahogy már említettem ilyenkor hamarabb elmászik a smink, mint azt szeretnénk. Érdemes olyan termékeket választani, amelyek használatával nem kell aggodunk sminkünk tartóssága miatt. A vízálló és hosszantartó sminkek már egy ideje nagy rajongó tábornak örvendhetnek. Ha nem is fesztiválra készülünk csak egy nyári grillezésre, ahol aztán mindig forróbb a hangulat, akkor is hasznát vesszük ezeknek a termékeknek.

Kezdjük az alapoknál, jöhet az alapozó! A Solone Princess Rose Garden púder & alapozó egy tökéletes kezdése lehet sminkünknek. Amellett, hogy vízálló tartalmaz fényvédőt is, így nem kell attól félnünk, hogy megpirulna az arcunk a smink alatt. Egy másik pozitívuma, hogy kialakítása miatt akár táskánkba is belecsempészhetjük, és a benne lévő tükörrel könnyedén igazíthatunk az esetlegesen elkenődött területen. SHOP!

Következő lépésnek jöhet a Solone tartós szemhéj primere, hiszen a szemhéjpúderek alapvetően maguktól nem feltétlenül olyan tartósak, főleg nem egy meleg nyári napon. Erre pedig nagyon könnyen rá tudjuk dolgozni a Solone Rosé szemhéjpúder palettáját, amiben találunk egy-két fényesebb színt is, amelyek nagyon szépen megcsillannak a napon.

De ha már fesztiválról van szó, akkor ennyi nem lesz elég hiszen valamivel fel kell dobni ezt a sminket. És ha van valami, ami mindig feldob egy sminket az nem más, mint egy tusvonal. Ne félj, itt is segítünk hiszen a Solone extratartós vízálló tusa nagyon jól helyt áll ilyen helyzetekben, és az applikálása is nagyon egyszerű formájának köszönhetően.

És akkor az utolsó, de talán az egyik legfontosabb „kiegészítője” egy sminknek nem más, mint egy rúzs. És ha már nyár és fesztivál, akkor a sminkünk is legyen bulis, így nem is választhatnánk mást, mint egy borosüveg alakú ajakszínezőt! Igen, jól hallottad, a Solone Classic Wine ajaktintának borosüveg alakja van és nagyon szépen, akár több rétegben is felvihető ez a termék, attól függően, hogy milyen intenzitást akarunk vele elérni.

Ezek után pedig nincs más hátra, mint élvezni a pillanatot amíg tart, ezt pedig úgy, hogy közben iszonyatosan jól nézünk ki.
Szép nyarat és pörgős fesztiválokat hölgyek.

Oszd meg a cikket, ha tetszett!

Share on facebook
Share on google
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Természetes alapanyagok, mint a kókuszolaj, vagy a kamillavirág. Otthon, könnyedén elkészíthető kozmetikumok a fényes, dús hajért és a gyönyörű bőrért. 

A feliratkozással elfogadod az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Iratkozz fel hírlevelünkre és máris a Tiéd!

Scroll to Top