Így legyen emlékezetes a lánybúcsú

csajok_leánybúcsú_csajosbuli_lányosprogram

A lánybúcsú hatalmas élmény. Összegyűlik néhány jó barátnő, előkerülnek a szebbnél szebb tánccipők, durran a pezsgő. Ha a tetőfokára hágott a hangulat, a kis csapat kecsesen belejt a legmenőbb klubba, ahol előadják legforróbb, Beyoncé ihlette táncmozdulataikat. Hogy mi ezzel a baj? Ez egy átlag péntek este is lehetne, de most ennél sokkal fontosabb esemény van készülőben! Mutatjuk, hogyan teheted felejthetetlenné az éjszakát!

Minél távolabb, annál jobb

Ha szeretnétek kitörni a hétköznapokból, és csapnátok még egy utolsó, csajos nyaralást, akkor bőröndöket összepakolni, és irány egy szimpatikus úticél! Nem kell feltétlen Las Vegasra gondolni, már egy rövidebb út is jó választás lehet. Például töltsétek a hétvégét egy barátságos balatoni nyaralóban, vagy béreljetek egy menő Airbnb-t Budapest szívében. Minél többen vagytok, annál nagyobb a buli!

leánybúcsú
Leánybúcsú_csajos buli

Lánybúcsú squad

Te is biztosan láttál már lánybúcsús csapatot egyenpólóban parádézni a város közepén. De ezt is lehet tovább fokozni! Ha visszafogottabb pizsipartit terveztek, akkor az esemény előtt csináltassatok közös hálóingeket, köntösöket, papucsokat. Pinteresten imádnivaló ötleteket gyűjthetsz.

Ha viszont kellően belevaló (és kicsit őrült) a csapat, akkor jöhetnek a vicces jelmezek. Nyuszi, unikornis, sellő- hódítsátok meg az éjszakát!

Ne csak a buliról szóljon

Furcsának tűnhet, de nem kell, hogy a lánybúcsú egyetlen célja a féktelen tombolás legyen. Persze megeshet, hogy az este bulizásba torkollik, de napközben más programokat is szervezhettek. Borkóstoló, workshopok, piknik, szabadulószoba..mindegyik szuper közös élmény lehet!

Lánybúcsú szolgáltatás?

Igen, már ilyen is létezik! Ennek lényege, hogy egy sminkes csapat gondoskodik a kifogástalan sminkről. A menyasszonynak egy grátisz frizura és egy túlélőcsomag is jár, hogy biztosan bírja a gyűrődést. Ha meglepnétek őt közösen a lányokkal, akkor ideális ajándék!

Ha érdekel, ide kattintva olvashatsz róla többet. 

lánybúcsú_leánybúcsú
sminkes szolgáltatás leánybúcsú

Játékok

Ha az esti iszogatás közben sem szeretnétek nagyon megülni, pörgessétek fel a hangulatot néhány vicces játékkal! Van néhány tuti tippünk: 

  • Mérjétek össze koktélkeverési képességeiteket! Vásároljatok be szükséges alapanyagokból, gyűjtsetek össze néhány csajos koktélreceptet, és indulhat a tesztelgetés. A végén pontozzátok íz, megjelenés és kreativitás alapján.
  • A két hazugság, egy igazság játék közben garantált a nevetés. Mindenki mond magáról három állítást, a többiek dolga pedig az, hogy kitalálják, melyik a hamis és melyik az igaz. 
  • A következő játék gondoskodik arról, hogy igazán érezzétek a girlpowert! Irjatok egymásról pozitív gondolatokat, apró kedvességeket, ami miatt csodáljátok a másikat. Gyűjtsétek össze ezeket, majd egyenként olvassátok fel, és találjátok ki, ki írhatta. Figyelmeztetés: zsepikre lehet, hogy szükségetek lesz!

Bár ezek a tippek sok szervezést igényelnek, mégis megéri az erőfeszítés, hiszen a menyasszony életének egyik legmeghatározóbb élményét adhatjátok. Lánybúcsúra fel!

Oszd meg a cikket, ha tetszett!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email