Márkák

NEOGENCE

A Neogence többszörösen díjnyertes tajvani bőrápolási márka.Többek között gyógyszerészeti tisztaságú, aktív hatóanyagai, egyedi hialuronsav technológiája, innovatív hatóanyag kombinációi révén vált ismertté Ázsia-szerte. A márka kiemelkedik még a minőségi, luxuskozmetikumok közül is hatóanyagainkat és az alkalmazott technológiáknak köszönhetően.

Hatékonyság, biztonság, gyors eredmények, ez a hármas amelyet mindenek előtt szem előtt tartanak a termékek fejlesztése során.

A márka innovatív biotechnológiát alkalmaz kutatásai és fejlesztései során.

Termékeik többszörös díjnyertesek, mára egész Ázsia egyik legismertebb kozmetikai márkájává tették a tajvani alapítású céget.

NARÜKO

A NARÜKO egy tajvani márka, amelynek termékei magas minőségükkel kiemelkednek az ázsai szépségápolási piacról. Termékeik meghatározó jellemzője a koncentrált növényi hatóanyag-tartalom. A márka egyszerre természetközeli és egyben hatékony is, a koncentrált hatóanyakor révén. A termékek használatával bőrünkön nagyon hamar meglátszanak a pozitív eredmények.

A NARÜKO termékek csomagolása is újrahasznosítható, ezzel fokozva a természetbarát attitűdöt.

MEDDIG HASZNÁLHATÓAK A TERMÉKEK?

Magas növényi hatóanyag tartalmuk miatt a legtöbb termék (kivétel fátyolmaszkok) felbontástól számított 6 hónapig használhatóak fel. A növényi kivonatok miatt kicsit változhat a színe és az illata, ez nem jelent minőségi romlást.

VÉGEZ A MÁRKA ÁLLATKÍSÉRLETEKET?

Nem!

Kifejezetten ügyelünk arra, hogy a termékek és az összetevők is állatkísérletmentesek legyenek. Szeretjük a természetet és ehhez az állatok védelme is hozzátartozik.

KÖRNYEZETBARÁT AZ ÖSSZES TERMÉK?

A csomagolás folyamán is igyekszünk a lehető legjobban kímélni a környezetet. A legtöbb dobozos termék esetén a csomagolás újra felhasználható, egy kis hajtogatással különböző praktikus tárgyak alakíthatóak ki belőle (pl névjegykártyatartó, ceruzatartó, persely)

SOLONE

A Solone termékei egyedülálló tartósságukról híresek, köszönhetően tajvani származásuknak. Az ázsiai ország párás levegője ugyanis az átlagos sminket hamar tönkreteszi, ezért az itt élő nőknek olyasmire van szükségük, ami ilyen körülmények között is megmarad.

A Solone története 1991-ben kezdődött Tajvanban. Alan új, varázslatos fejezetet nyitott a smink történetében. Briliáns elgondolásait és a magas minőségű alapanyagokat fantáziadús designba öntötték, hogy semmi se szabhasson határt az elképzeléseidnek. Számos díj lett a munkájuk eredménye.

BEAU BEAUTÉ

A Beau Beauté hidrogél maszkok gyártója az egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező vállalat a koreai kozmetikai iparban, már gyökereiben is meghatározó szerepet töltött be a kutatás-fejlesztésben az innovatív technológiák terén.

Megtaláljuk továbbá Dél-Korea, Japán, Malajzia és USA piacain is meghatározó szerepet betöltő kozmetikai márkák termékfejlesztései mögött, és gyártóként is közreműködik többek között a L’Oréal, Kiehl’s, MediHeal, The Face Shop, The Seam és még számos nagymúltú brand életében.

A Jincostech víziója középpontjában a kifinomult és elegáns nő szerepel, mely ragyogó természetessége a leggyönyörűbb. A természet pedig csak a legjobbal elégszik meg, így a vállalat is erre a standardra építi attitűdjét. A prémium minőség tehát nem is kérdés.

A merőben új hidrogél technológiának köszönhetően elérhetővé tették a minden bőrtípusra alkalmazható, kiválóan illeszkedő hipoallergén arcmaszkokat, melyek koncentrált és magas minőségű hatóanyagokkal emlékeztetnek minket arra, hogy a megújulás természetes énünk, és sokkal több van bennünk, mint gondoltuk.