Nincs időd hajat mosni? Száraz sampon barnáknak is!

Sokunknak ismerős lehet az érzés, amikor nem jut időnk hajat mosni és másnap a tükör előtt tanácstalanul állunk.Mégis most mit kéne kezdenünk a hajkoronánkkal? Még egy koktél a barátnőkkel, vagy egy lustálkodós filmnézős este, ezer okunk akad minden héten, hogy elcsússzunk a hajmosással. Másnap kellemetlen, zavaró érzés, de egy kis trükkel még van kiút a “bad hair day” -ből, és még baseball sapkát sem kell húznod.

A trükkünk a követező: ha már úgy alakult, hogy nem jutott idő a hajmosásra, este lefekvés előtt használd a kedvenc száraz samponodat. Amíg alszol, van ideje hatni a terméknek. Felszívja a felesleges zsírt, csökken a porszerű érzés és ad egy kis plusz textúrát is a hajadnak. Reggelre egy könnyedebb és frissebb hajzuhataggal ébredünk, és már indulhat is a nap.

A száraz samponokat már mindenki nagyon jól ismeri.Valaki egyszerűen hintőport használ – szőkék előnyben! A barnáknak viszont gondot okozhat a megfelelő száraz sampon kiválasztása. Sok esetben nehéz a fehér porszerű terméket megfelelően eldolgozni, főleg a sietős reggeleken, de erre is van megoldásunk.

Hoztam egy terméket, ami gyönyörű hatást nyújt, kiemelkedően jó véleményeket kapott és még egy kis extra tartást is ad a hajunknak.

A száraz sampon természetesen nem helyettesíti teljesen a hajmosást, de remek alternatíva. Egy fárasztó edzés után, utazásunk alatt, vagy ha csak szeretnénk pár nappal elhalasztani a hajmosást, ez egy jó megoldás lehet.

Ti használtok száraz sampont? Mi a kedvencetek? 🙂  

Oszd meg a cikket, ha tetszett!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email