Rólunk

A nők szépek minden életkorban, határok nélkül. Rövid hajjal, vékonyan vagy alacsonyan. Mindenkiben van valami csodálatosan szép. Ha szépnek érezzük magunkat, az önbizalmunk megnő, ha magabiztosak és sugárzóak vagyunk, pedig miénk a világ.

Tehát hölgyeim, íme a leggondosabban össze válogatott szépség enciklopédia, ahol a TI véleményetek számít. Mondjátok el mit gondoltok, mit szeretnétek látni, olvasni akár a cikkek alatt, vagy facebook csoportunkban, ahol bárki posztolhat képeket, ötleteket, újdonságokat.

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy ez nem egy személyes blog. Itt egy kozmetikai témáról kozmetikus ír, vagy kozmetikussal készített interjú az alapja a cikknek.
A vékony szálú, szőke haj típus kezeléséről pedig nem egy barna dús hajú lány.

Alkossunk egy közösséget, ahol mindenki megtalálja a neki megfelelő témát, és terméket, ahol segítünk egymásnak és persze megváltjuk a világot.

Célkitűzés:

Megismertetni a hazai közönséggel a külföldi termékeket. Rengeteg tényleg szuper és elérhető áru kozmetikummal és sminkkel találkozhatunk külföldön, amelyket BeautyBox-ba rejtve minden hónapban elhozunk nektek. — Nyissunk a világra!–
Közösséget létrehozni, ahol a TI véleményeteké a főszerep.

Cikkeink és válogatásaink segítségével, könnyedén kiigazodhat az olvasó. Nem kell több száz terméket végig keresgélni, kidobott pénzen próbálgatni. Egy helyen, röviden tömören a szépségipar legjava.

Törekszünk mindig többféle terméket összeválogatni írásaink során, hogy mindenki megtalálhassa a neki tökéleteset. Akár ha egy kis luxus kényesztetésre vágynál, vagy a természetes összetevőket részesíted előnyben, sőt még a pénztárca barát megoldásra is gondolunk. Figyelemmel tartjuk persze a lehető legjobb minőséget, hatást, és az ár-érték arányokat.

 

 

 

Ha te is beauty függő vagy és írói vénával áldottak meg, ne habozz, jelentkezz hozzánk cikkírónak!

Küldd el önéletrajzod és egy általad kiválasztott írásod az info@beautyfactory.hu címre!

Scroll to Top