Sminkeld magad magabiztosra! -Workshop meghívó

Pontosan tudod, hogy melyik ruha az, amit Rád öntöttek. Biztos vagy abban, hogy megtaláltad azt a frizurát, amelyik a legjobban áll. Parfümöddel szinte már eggyé olvadtatok, annyira tökéletesen passzol hozzád. De a smink- hát igen, abból még valahogy nem sikerült megtalálni azt a vonalat, ami illik hozzád. Pedig az alapokat mindenki könnyedén elsajátíthatja. Ha nem megy egyedül, akkor gyere el decemberi tanfolyamunkra!

Miért érdemes részt venned?

Egy profi, nőies smink extra magabiztosságot ad a hétköznapokban, bulikban, vagy alkalmi eseményeken. Ha viszont bizonytalan vagy abban, hogy milyen színek illenek hozzád, nem ismered a legnépszerűbb technikákat, vagy egyszerűen csak nem tudod, milyen eszközöket kellene alkalmaznod, akkor az gyorsan elveheti a kedvedet. 

Az eseményt olyan hölgyek számára hoztuk létre, akik szeretnék elsajátítani az alapokat, hogy aztán ők is szebbnél szebb make-upokat varázsolhassanak maguknak. 

Akkor is szeretnénk, ha jönnél, ha…

  • Életedben még nem sminkeltél, de most kedvet kaptál hozzá
  • Rengeteg kérdésed van, és profi segítséget szeretnél hozzá kapni (tabuk nélkül!)
  • Szeretnéd megtudni, hogy milyen smink passzol hozzád a legjobban
  • Egyszerűen csak szeretnél egy igazán csajos, jókedvű napot, ahonnan aztán feltöltődve és csinosan távozhatsz

Mi várható a tanfolyamon?

Először egy kis elmélettel kezdünk, ahol az alapvető bőrápolásról, a sminkelési alapokról, anyagokról és eszközismeretről lesz szó.

Ezt követően rátérünk a gyakorlatra is, ahol egy profi, adottságaidat kiemelő nappali sminket készítünk el. Ennek a make-upnak a lényege, hogy elfedje a hibákat, kiemelje az arc különleges szépségeit, és passzoljon a színtípushoz. 

A gyakorlati rész zárásául átalakítjuk a hétköznapi sminket esti/alkalmi sminkké. 

Persze egy-két extra dolgot is rejtegetünk a tarsolyunkban, például:

  • Senkit sem szeretnénk arra biztatni, hogy most aztán vadul bevásároljon sminktermékekből a legközelebbi drogériában. Ezért arra kérjük résztvevőinket, hogy mindenki hozza magával a sminkes nesszeszerét.  Profi sminkeseink segítenek, hogy mely sminktermékeket lehet hasznosítani a mindennapokban, és melyektől érdemes megszabadulni. 
  • A megfelelő színeket nem is olyan könnyű eltalálni. Épp ezért színtanácsadást is nyújtunk, hogy megtaláljuk azokat a színeket, amelyek legjobban kiemelik szépségedet.
  • A tanfolyam végén, profi fények és segítségnyújtás mellett lőhetsz egy szuper képet, amit postolhatsz, de ezen kívül a hétköznapokban is segítséget nyújthat. Extraként tippeket adunk ahhoz, hogyan készíts magadról lenyűgöző fotókat.

Részletek:

A workshop időpontja: 2019.12.15 (vasárnap), 10.00-től 16.00 óráig

Helyszín: Kívül Belül Boldogság- Budapest, Szófia u. 18, 1068

Workshop ára: 

Early bird jegy: 30.000 Ft

Normál jegy: 35.0000 Ft

Mit hozz a workshopra?

Magadat, a sminkes nesszeszeredet, a lelkesedésed, a kérdéseidet- mindent mást mi biztosítunk! 

Jelentkezés módja:

http://beautyfactory.hu/~beautyfactory/kapcsolat/

A résztvevőket kávéval és pogácsával várjuk. 

A workshop ideje alatt kedvezményes áron tudod megvásárolni a legtutibb ecseteket, hogy otthon is használni tudd a megtanult praktikákat. 

Tanuld meg az alapokat, és hozd ki magadból a legjobbat- minden nap!

Várunk mindenkit szeretettel!

Oszd meg a cikket, ha tetszett!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email