Menu
No products in the cart.

6 lépésben a teltebb ajkakért

Csaljunk egy kicsit, ennyi belefér. Teltebb ajkak, természetesen tű nélkül. De hogyan?
Nézzünk meg 6 tippet Make Up Artistoktól az ellenállhatatlan ajkakért.
A smink csodákra képes. Kiemelni, elfedni, árnyékkal akár nagyobbá varázsolni.

Ápolás és előkészítés
Használhatunk fogkefét, vagy egy meleg vízzel átitatott törölközőt is az elhalt hámsejtek eltávolítására. Utána pedig használjunk ajakápolót. Készíthetünk házilag ajakradírt is egy kis kókusz olaj és barna cukor segítségével.

Kontúr
Ügyeljünk arra, hogy megfelelően dolgozzuk el a terméket, egy nagyon halvány kontúrt alkotva az ajkunk körül.

Highlight
Vigyünk fel egy kis highlightert az szánk felső részére, a legmagasabb pontra. Tényleg fantasztikus hatást lehet elérni. Ad egy csillogást, és instant optikailag nagyobb hatást tudunk elérni.

+ 1.tipp: Ha nincs még highlightered, használd az egyik színben megfelelő csillámló szemhélypúdered.

Ajakceruza
Kicsit csalhatunk az ajak ceruza használatával ajkunk méretén, viszont óvatosan, ha nagyon látható az eltérés, az kiábrándító végeredményt nyújthat.Próbáljunk meg nagyon precízek lenni, és válasszunk jó minőségű terméket. Pl.: Nars Matte Velvet Lip liner. link: https://www.narscosmetics.com/USA/lip-pencils?prefn1=formula&prefv1=Lip%20Line

Szájfény
Optikailag szeretnénk egy kicsit dúsítani a méreteinken, és erre egy nagyon jó eszköz a szájfény. Próbáljátok ki a rúzs tetején, vagy csak a szájceruza után, a megfelelő árnyalatban.
Ha nem kedveled a szájfényeket, csak egy keveset helyezz fel az ajkak felső részére középen.

Én ezt használom. Diszkrét és még ápol is, nem szárít, kellemes az állaga, nem hagy ragacsos utóérzetet. Tartós és szép csillogást kölcsönöz.

Nektek van bevált trükkötök? Mit gondoltok a kérdésről?:) Szeretnétek videót a pontos lépésekről? Hallottatok már a Facebook csoportunkról?

Oszd meg a cikket, ha tetszett!

Share on facebook
Share on google
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Természetes alapanyagok, mint a kókuszolaj, vagy a kamillavirág. Otthon, könnyedén elkészíthető kozmetikumok a fényes, dús hajért és a gyönyörű bőrért. 

Olvasd el az Adatkezelési Tájékoztatóban az adatkezelés részleteit!