Szállítási tájékoztató

Szállítási idő

Amennyiben az Általad rendelt termék raktáron van, és rendelésed délelőtt 11:00-ig beérkezik hozzánk, úgy azt a futárszolgálat 2-4 munkanapon belül kiszállítja a megadott címre vagy csomagpontra.

Amennyiben a rendelt termék csak külső raktárból elérhető, azt a futárszolgálat 5-7 munkanapon belül szállítja ki a megadott címre vagy csomagpontra.

A csomagok érkezéséről minden esetben e-mail és SMS értesítést küld a futárszolgálat.

Esetenként előfordulhat, hogy az Általad, Külső raktárból érkező terméket nem tudjuk a megadott időn belül beszerezni, erről mindenképpen értesítünk.

Szállítási módok, szállítási díjak

Csomag

Az online vásárlásoknál a háztól házig futárszolgálattal történő kiszállítás a legnépszerűbb, de évről évre nő a személyes átvétel aránya. A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a Csomagküldő.hu CsomagPontokon keresztül.

A CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. Csomagkuldo.hu e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 7 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a CsomagPont nyitva tartási idejét.

Ha szükségeshosszabítani akkor erre is van lehetőség. Ebben a a Csomagkuldo.hu ügyfélszolgálatán tud segítséget kérni.

A csomagpontok listájáról az alábbi linkel találsz bővebb információt: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

Díjak csomagpontra történő szállítás esetén:

Rendelési összeg Szállítási díj
0 – 16 989 forintig 990 Ft
16 990forinttól INGYENES

Házhozszállítás futárszolgálattal:

Rendelési összeg Szállítási díj
0 – 16 989 forintig 1 490 Ft
16 990 forinttól INGYENES

Szállítás külföldre:

Európán belül jelenleg a következő országokba tudjuk az Általad megrendelt csomagokat kézbesíteni a feltüntetett standard külföldre szállítási díjakkal.

Bővebb információkért, illetve amennyiben mindenképpen rendelnél, de nem találod az országodat, keress minket elérhetőségeinken.( info@beautyfactory.hu)

EU 1. zóna: EU 2. zóna:
Ausztria Ukrajna
Cseh Köztársaság Olaszország
Lengyelország Németország
Románia Nagy Britannia
Bulgária
Szlovákia

A futárszolgálat az Általad megadott külföldi szállítási címre viszi a megrendelt terméket ahol azt helyben, személyesen veheted át.

Külföldi szállítás esetén a választható fizetési mód: bankkártyás fizetés.

A házhozszállítás díja EU 1. zónában 50.000 Ft rendelési összeg alatt 2990 Ft, felette INGYENES.

A házhozszállítás díja EU 2. zónában 80.000 Ft rendelési összeg alatt 4490 Ft, felette INGYENES.

UTÁNVÉTES FIZETÉS: 490 Ft.

Személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség.

Az online wysiwyg-szerkesztovel összeállított cikk. Kérjük, iratkozzon fel egy tagságra az ilyen promóciós üzenetek eltávolítására a szerkesztett dokumentumokból.