Menu
No products in the cart.

Szempilla Push-up

Két hatásos és eredményes szempillanövesztő szérum bemutatása a hosszú és dús szempillákért.

Páran már belefuthattunk a problémába, hogy a műszempilla, vagy a szempillagöndörítő következményeképp roncsolódtak a szempilláink. Ha nem akkor is el tudnánk viselni hosszabb és dúsabb szempillákat 🙂

Vannak termékek amelyek tényleg növesztik a szempilláinkat?

Jó hírem van. Találtunk két terméket, két árkategóriában, amelyek tényleg hatásosak.

Nem is húznám tovább az időt, ugyis azért olvassátok a cikket, hogy kiderüljön melyik termékekről is van szó.

Annyit mondanék csak, hogy nekem a tartós műszempilla eltávolítása után, teljesen tönkrementek a szempilláim. Letörtek, fele olyan hosszúak lettek és brutálisan roncsolódtak. Így kezdem el termékek után keregélni, amelyek segíthetnek.

A titok nyitja az egyik fő alkotóelemében rejlik. A bimatoprost, egy kozmetológiai vegyület, amelyet orvosok fejlesztettek ki a látáskárosodás megelőzésére,illetve a szem védelmére. A szempillák növekedése mellékhatásként jelentkezett csupán. Ezt követően termékfejlesztési kutatások következtek, amelyek során bebizonyosodott, hogy a bimatoprost pozitív hatással van a szempillák sűrűségére és hosszúságára is. Egy szempilla kb 2 hónap elteltével kihullik. Ez az időtartam körülbelül az átlagos élettartama egy szempillának. Szép lassan az egész szempillasor kicserélődik. A szempillák növekedése az élettartam felénél tapaszhatható, majd a stagnáló szakasz következik. A bimatoprost az első szakaszban a szempillák növekedéséért felelős, majd a második szakaszban az élettartamra van kedvező hatással.

Jó hírünk, hogy ez a szuper termék a SHOP-ban megvásárolható!

A második termék:

Vegán termék, kontaklencsét viselők is alkalmazhatják. Nem tartalmaz szintetikus tartósítószereket. Táplája, erősíti és regenerálja a szempilláinkat az éjszaka folyamán. Összetevői között megtalálható a bogyóviasz, a koffein és rengeteg értékes, tápláló olaj. Egy szempillaspriál kinézetű kiszerelésben találjuk, és a kefe segítségével kell felvinni lefekvés előtt a készítményt a szempillákra. Szerényebb árkategória. Szerintem hatásos, én körülbelül két hónapig használtam és láttam a hatását, eredményét. Óriási, feltűnő szempillákat nem ígér, és nem is tud, de szépen regenerálja a sérült szempillákat. A DM sajátmárkás termékéről van szó, így a DM-ekben beszerezhető.

Ti használtatok már szempillanövesztőket? Mi a véleményetek a tartós műszempillákról? Próbáltátok már? Mondjátok el véleményeteket itt, vagy a Facebookon!

Oszd meg a cikket, ha tetszett!

Share on facebook
Share on google
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Természetes alapanyagok, mint a kókuszolaj, vagy a kamillavirág. Otthon, könnyedén elkészíthető kozmetikumok a fényes, dús hajért és a gyönyörű bőrért. 

Olvasd el az Adatkezelési Tájékoztatóban az adatkezelés részleteit!