Szempilla Push-up

Hatásos és eredményes szempillanövesztő szérum bemutatása a hosszú és dús szempillákért.

Páran már belefuthattunk a problémába, hogy a műszempilla, vagy a szempillagöndörítő következményeképp roncsolódtak a szempilláink. Ha nem akkor is el tudnánk viselni hosszabb és dúsabb szempillákat 🙂

Vannak termékek amelyek tényleg növesztik a szempilláinkat?

Jó hírem van. Találtunk egy terméket, amely tényleg hatásos.

Nem is húznám tovább az időt, ugyis azért olvassátok a cikket, hogy kiderüljön melyik termékekről is van szó.

Annyit mondanék csak, hogy nekem a tartós műszempilla eltávolítása után, teljesen tönkrementek a szempilláim. Letörtek, fele olyan hosszúak lettek és brutálisan roncsolódtak. Így kezdem el termékek után keregélni, amelyek segíthetnek.

A titok nyitja az egyik fő alkotóelemében rejlik. A bimatoprost, egy kozmetológiai vegyület, amelyet orvosok fejlesztettek ki a látáskárosodás megelőzésére,illetve a szem védelmére. A szempillák növekedése mellékhatásként jelentkezett csupán. Ezt követően termékfejlesztési kutatások következtek, amelyek során bebizonyosodott, hogy a bimatoprost pozitív hatással van a szempillák sűrűségére és hosszúságára is. Egy szempilla kb 2 hónap elteltével kihullik. Ez az időtartam körülbelül az átlagos élettartama egy szempillának. Szép lassan az egész szempillasor kicserélődik. A szempillák növekedése az élettartam felénél tapaszhatható, majd a stagnáló szakasz következik. A bimatoprost az első szakaszban a szempillák növekedéséért felelős, majd a második szakaszban az élettartamra van kedvező hatással.

Tartalmaz továbbá:

hialuronsavat: hidratálja és simítja a szempillák felületét

•  B5 Provitamint: mely erősíti és javítja a szempillák struktúráját, ennek köszönhetően a szempillák erősebbek, elasztikusabbak és fényesebbek lesznek

•  allantoint: mely megelőzi az irritációt és bőrvörösséget és csillapítja a már kialakult bőrirritációkat

Jó hírünk, hogy ez a szuper termék a SHOP-ban megvásárolható!

Ti használtatok már szempillanövesztőket? Mi a véleményetek a tartós műszempillákról? Próbáltátok már? Mondjátok el véleményeteket itt, vagy a Facebookon!

Oszd meg a cikket, ha tetszett!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email