TESZT!!! Kiehl’s éjszakai szérum

Az elmúlt hetekben a Kiehl’s több termékét is teszteltem. Aki még nem ismerné a márkát, a Kiehl’s egy amerikai prémium kozmetikumokat gyártó cég, amely gyógyszertárként indult Manhattenben 1851-ben. A 2000-es évektől a L’Oreál csoport tagja. Készítményeik állandó szereplők a beauty guruk kedvencei között, a gazdag összetevőknek és a magas minőségnek  köszönhetően.

A sok bomba termék közül, a  cikkben szereplő éjszakai szérum külön fejezetet érdemel.

Utána jártam, mások is hasonló véleményen vannak-e. Jól sejtettem. 22 Beauty Awards díjat nyert termék nem csak engem vett le a lábamról. Lássuk mitől ilyen jó.

 

  1. Nagyon finom illata van, nyugtató kicsit levendulás, amely az esti szépségápolási rutinhoz pont passzol.
  2. Elég egy két csepp belőle, így nagyon sokáig kitart. Használhatjuk önállóan, vagy a hidratáló krémünkbe keverve. Tekintve a kiszerelést ( 30ml) elég sokáig kitart a kis kence.
  3. Nagyon sokféle bőr típushoz ajánlott. Férfiak és nők is egyaránt használhatják.
  4. 99,8%-ban természetes összetevőket tartalmaz, mint a ligetszépe olaj és a levendula olaj.

 

    Használata: Arctisztítás után pár cseppet a pipetta segítségével, csöppentsünk a              tenyerünkbe, majd finoman oszlassuk el az arcunkon, nyakunkon akár a dekoltázsunkon is.   Utána használjuk a megszokott éjszaki hidratáló krémünket.

  • 1. Reggelre sokkal szebb, kipihentebb bőrrel ébredünk és ad egy kis plusz ragyogást a bőrnek. Az éjszaka folyamán a bőrünk természetes regenerálását nagyban elősegíti. Ilyenkor télen, mikor plusz ápolásra van szükségünk szerintem életmentő, nekem nagy kedvencemmé vált.

 

Oszd meg a cikket, ha tetszett!

Beauty Factory