A primer kérdés. Szükségem van rá?

A hétköznap reggeleken minden perc számít, időben kell érkezünk a munkahelyünkre, az iskolába vagy egy megbeszélésre. A sminkünk elkészítésénél is gyors megoldásokra van szükségünk. Viszont mind szeretnénk délután is tündökölni, de a sminkünk is elfárad nap végére (velünk együtt). Az alapozó itt ott már kopik, Ti is tudjátok miről beszélek, egyszerűen csak szeretnénk hosszan tartó és egyenletes fedést.


A primerek pontosan erre a problémára nyújtanak orvosságot. Percek alatt becsempészhetjük reggeli szépségápolási rutinunkba, viszont az arcápolót nem váltja ki! (Ha csak nem egy olyan készítményt választunk ami mind két funkciót tudja.)
Használjuk a reggeli hidratálót, ahogy mindig, majd válasszunk egy jó primert, és viszünk fel a bőrünkre. Ezután jöhet az alapozás.

Nézzük az előnyeit. Az alapozót sokkal könnyebben és alaposabban el tudjuk oszlatni a bőrünkön. Képez egy bázist az arcunkon, így szebb és kisimultabb lesz a végeredmény, és még az apró ráncokat is képes feltölteni, elkendőzni.

De milyen egy jó primer?

Hoztam nektek 3 terméket, alapos mérlegelés után, amelyek rendelkeznek a bázistermékek legfontosabb tulajdonságával, tehát nagy százalékban tartalmaznak szilikont.

Összefoglalva egy jó primer olyan mint egy melltartó, láthatatlan, kényelmes és a helyén tartja a dolgokat egy csodálatos végeredmény alkotva. Meg ér ez nekünk plusz két percet a reggeli rutinunk során?

Szeretnétek még olvasni a tartós smink praktikáiról?
Ti használtok primert? Nektek mi vált be?

Oszd meg a cikket, ha tetszett!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email